tiistai 13. maaliskuuta 2012

Shokkianalyysi: Henry Makow + David Icke = Totuus lapsia saatanalle uhraavasta pedofilisatanistisesta illuminatista?

Filosofian tohtori Henry Makow on paljastuslähteensä ansiosta julkistanut maailmaa kohahduttaneen saatanallisen uhrausjuhlalistan, joka kertoo illuminatin pedofilisista ja uhraavista hirmuteoista Saatanan nimeen. Kyseisen brutaalin listan myötä koko maailmalle on selvinnyt autenttisesti, että isoista maailmaa hallitsevista tahoista muodostuva lapsia Saatanalle uhraava pedofilisatanistinen illuminati murhaa menoissaan vuosittain jopa kymmeniä tuhansia lapsia.

Moni kysyykin ansaitusti, että onko edellä mainittu edes mahdollista? Miten olisi mahdollista toteuttaa tuollaisia saatanallisia tekoja isolla joukolla ilman konkreettisempaa paljastumista? Kysymys perustuu ajatukseen ihmisyydestä. Onkin huomion arvoisaa, että ei olisi mahdollista löytää tuhansia isoja ja merkittäviä tahoja, joilla ei kellään olisi ihmisyyttä, ja jotka kaikki uhraisivat kliimaksissa toisia ihmisiä Saatanalle. Toisin sanoen on täysin faktinen totuus, että pelkästään ihmisistä koostuvaa pedofilisatanistinen illuminatia ei voi olla jatkuvuuden osalta.

Tässä vaiheessa kuvaan astuu tunnettu tutkija David Icke, joka on tutkimuksissaan varsin vankasti todistanut, että ihmiskunnan joukossa pesii pahamaineisia reptiliaaneja eli liskoihmisiä ihmisiksi muuntautuneina. Tämä edellä mainittu tutkimustieto yhdistettynä Makowin todisteisiin muodostaa aukottomasta johtopäätösten vankan sarjan, jonka myötä kokonaiskuva pedofilisatanistisesta illuminatista aukeaa yhtäkkisesti. Maailmaa hallitsevat tahot ovat paljolti siis liskoihmisiä ja kyseiset maailmaa hallitsevat liskoihmiset muodostavat pedofilisatanistisen illuminatin syvän sisuksen.

Toisin sanoen kymmenien tuhansien lapsien uhraaminen Saatanalle on ennemmän kuin todennäköistä, kun tekijöinä on ihmisiksi muuntautuneet viekkaat ja säälimättömät liskoihmiset, jotka muodostavat  ihmistä ylemmän ja mahtavamman rodun! Ihmisethän ovat liskoihmisille vain pelkkiä eläimiä, joiden uhraaminen tulevan saatanallisen Uuden maailmanjärjestyksen edessä on vain pieni paha.

On huomioitava, että liskoihmisten kumppaneina toiminevat myös harmaat alienit, jotka ovat monien tutkijoiden mukaan vahvasti yhteydessä muun muassa Yhdysvaltain hallintoon, hallintoon, joka on siis liskoihmisten ohjauksessa. Eikä ole tietenkään poissuljettu vaihtoehto, että itse asiassa harmaat alienit osallistuisivat itsekin "ihmisten" [lue reptiliaanit] muodostaman pedofilisatanistisen illuminatin uhrausmenoihin.

Jokainen asiaa edelleen epäilevä ihminen voi miettiä kahta faktaa:

1. Maailmassa katoaa miljoonia lapsia vuosittain. Yksistään Yhdysvalloissa katoaa kymmeniä tuhansia ihmisiä vuosittain, jopa 100 000 ihmistä kadonnut jäljettömiin. Yhdysvalloissa, jossa lienee maailman tehokkain viranomaisverkosto. Eli esimerkiksi Afrikan ja Aasian köyhistä maista lapsia kadonnee vuosittain jopa miljoonia. Maailmassa on valtioita ja maita yli 200. Ainoa kysymys: Mihin? 

2. Pedofilisatanistisen illuminatin uhrausjuhlat suoritetaan esimerkiksi metsissä. Kuka epäilijä voi olla varma, ettei juuri tällä hetkellä vaikkapa Texasin metsissä joukkomurhata lapsia Saatanan uhrilajoina, kun lukee tätä artikkelia Helsingissä? Vastaus: Ei mistään.

Yhteenveto: Kymmenien tuhansien lapsien massauhraaminen olemattomalle Saatanalle voi kuulostaa täysin tuulesta temmatulta väitteeltä. Ottamalla kuitenkin huomioon ihmisiksi muuntautuneet ihmisiä vihaavat liskoihmiset, maailmasta vuosittain jäljettömiin kadonneiden lapsien suuri määrä ja maapallon massiivisuus, on epäilijä alakynnessä ja pahasti. Pedofilisatanistinen illuminati on siis selvästi totta, mutta ajatuksen tasolla selvästi liian brutaali uskottavaksi. Ja nimenomaan sen varaanhan pienilukuisen liskoihmisjouhon muodostama pedofilisatanistinen illuminati laskeekin, jotta heidän irstailunsa ja suurilukuisen ihmispopulaation orjuuttaminen voi jatkua!

Lukija ole siis hyvä ja muista, että vain avoin mieli voi pelastaa meidät ihmiset tuholta, sillä ilman heräämistä peli on menetetty sellaisille tahoille, joihin 95% ihmiskunnasta nauraa hullujen sekopäiden satuina, vaikka juuri samaan aikaan hämyisissä metsissä kyseisen epäilijän omaa lasta tai naapurin lasta saatetaan uhrata Saatanalle, eli sille oikealle satuhahmolle!


Lähteet:
http://www.henrymakow.com/illuminati_defector_mary_anne.html
http://www.henrymakow.com/here_is_a_list_of.html 
http://www.guardian.co.uk/books/2001/mar/17/features.weekend 
http://www.rense.com/general/phil.htm 
http://www.fbi.gov/about-us/cjis/ncic/ncic-missing-person-and-unidentified-person-statistics-for-2009 

2 kommenttia:

  1. Missä tässä on se faktuaalinen osa?

    VastaaPoista
  2. En usko koko juttuun, yleistä hysterian luontia ja median "hallintaa pelolla" -keinoja ylipäätänsä. Mark Komulainen

    VastaaPoista