lauantai 14. tammikuuta 2012

Shokkianalyysi: Murhattiinko muun muassa suomalainen YK-tarkkailija Jarno Mäkinen Saatanalle vai Saatanan takia?

Libanonissa YK:n tehtävässä koskemattomana sotilastarkkailijana työskennellyt suomalainen ylevä rauhaa puolustanut kapteeniluutnantti Jarno Mäkinen murhattiin barbaarisesti kolmen muun YK:n sotilastarkkailijan ohella Israelin suorittamassa tietoisessa ja barbaarisessa agressiossa Khiamissa 25.07.2006 iskemällä maalitetulla täsmäpommilla YK:n tunnetuissa koordinaateissa sijainneeseen tarkkailuasemaan.

Israelin agression paholaismaisuutta kuvasi jo yksistään se, että "vahingoksi" Israelin rasistisen sionistisen johdon toimesta leimattu pommi-isku suoritettiin pommilla, joka tuhosi YK:n bunkkerin totaalisesti takuutyönä. Keinotekoisen teokratian Israelin johto todellakin perusteli tätä selkeän tietoista ja barbaarista iskua YK:ta ja ihmisyyttä vastaan "tahattomalla vahingolla" ja lopulta tuo valheellinen kanta myös runnottiin Yhdysvaltojen toimesta lopulliseksi totuudeksi, kun USA esti kaikki Israelia vastaan vaaditut sanktiot YK:n turvallisuusneuvostossa.

Viattomat rauhaa rakastaneet Jarno Mäkinen, itävaltalainen Hans-Peter Lang, kanadalainen Paeta Hess-Von Kruedener ja kiinalainen Du Zhaoyu siis murhattiin tietoisesti Israelin toimesta. Kyseinen symbolisesti täysin ennen näkemätön tietoinen agressio kansainvälistä yhteisöä ja ihmisyyttä vastaan ei missään nimessä ollut suuren suuri yllätys Israelin pahuuden tunteville, vaan kyseessä oli vain jatkumo sionistisen Israelin natsistisille rikkomuksille, sillä salliihan teokratisen Israelin uskonnollinen oppikirja Talmud jo suoraltaan vääräuskoisten eli ei-juutalaisten murhat! 

Mutta miksi tämä irvokas ja barbaarinen massamurha sitten suoritettiin? Oliko kyseessä vain rasisti-sionistien omaksi ilokseen tekemä joukkomurha? Osittain ehkä näinkin, sillä kiihkosionistit nauttivat, kun esimerkiksi kristittyjen veri virtaa. Kuitenkin tällä joukkomurhaiskulla sotilastarkkailijoita vastaan oli takuulla myös joku tärkeämpi syy ja tavoite. Yksi mahdollinen syy oli tietysti näpäytys YK:lle, jota Israelin sionistiset voimat vihaavat erityisen paljon sen takia, että YK on tietenkin tuominnut lukuisat Israelin rikokset ihmiskuntaa ja ihmisyyttä vastaan.

Mutta Israelin hirvittävän joukkomurhaiskun syistä kammottavin ilmenee vasta sitten, kun tutkimme legendaariseksi noussutta kanadalaisen arvostetun filosofian tohtorin Henry Makowin julkaisemaa pedofilisatanistisen illuminatin ihmisuhrauslistaa. Kyseisestä hyvin autenttisesta ja useaan kertaan todennetusta listauksesta löytyy nimittäin todella kammottavia evidenssejä siitä, että YK:n rauhanomaiset sotilastarkkailijat murhattiin joko suoraan ihmisuhreina Saatanalle tai vaihtoehtoisesti pois Saatanalle uhrattavien ihmispolojen turvaamistehtävästä!

List of Satanic sacrificial day [Henry Makow / Richard Evans]:


Jul 20-26Abduction, ceremonial preparation and holding of sacrificial victim for Grand Climax
Jul 25St. James Daygathering of herbs
Jul 27Grand Climax (5 weeks, 1 day after summer solstice)Da Meuroral, anal, vaginal
human sacrifice
female (child or adult)


Kuten voimme tyrmistykseksemme huomata, niin suoraan 25.07. vuorokaudelle on merkitty salaperäiseksi jäävä illuminatin uhrijuhla "St. James Day". Eniten huoletusta herättää kuitenkin 20.-26. vuorokausille merkitty "Abduction, ceremonial preparation and holding of sacrificial victim for Grand Climax" -tapahtuma, jossa siis pedofilisatanistinen illuminati hankkii tiedon mukaan ihmisuhreja Saatanalle uhrattavaksi heti 27.07. vuorokautena järjestettävään hirviömäiseen "Grand Climaxiin".

Voinemme siis vetää nopeasti kliinisen asiantuntevat ja varsin pitävät päätelmät siitä, että YK:n rauhanturvaajat murhattiin raaan tietoisesti joko suoraan Saatanalle pedofilisatanistisen illuminatin juhlan kunniaksi tai vaihtoehtoiseksi siksi, että kyseiset rauhaa rakastaneet YK:n urheat sotilaat turvasivat Libanonin siviilejä, jotka Israel halusi kaapata aloittamansa laittoman sodan varjolla pedofilisatanistisen illuminatin "Grand  Climaxiin" uhrattavaksi vanhalle vihtahousulle eli Saatanalle!

Jälleen kerran näemme siis, että kyseinen kammottavan autenttinen uhrausmenoista kertova paljastuslista kertoo totuuden, sillä aiemmin muun muassa Muammar Gaddafi ja Osama Bin Laden murhattiin uhrauslistan säikeiden mukaisesti. Myös muun muassa tulevaksi maanpäälliseksi antikristukseksi nimetty Prinssi William vihittiin kyseisen paholaismaisen kalenterin mukaisesti.

Saattaa siis olla hyvinkin mahdollista, että meidän suomalaisten veljemme Jarno Mäkinen ja kumppanit murhattiin Saatanalle saatanallisen Israelin toimesta, jotta 27.07. tapahtuva "Grand Climax" onnistuisi 100% viattomien libanonilaisten ihmisuhrien ansiosta, kuten nyt on jälleen tapahtumassa tasan kuuden vuoden symmetrisen ajanjakson päästä Lontoon 2012 olympialaisissa!

Tämän varsin todennetun ja varsin faktisen artikkelin voimmekin päättää rehellismielisen YK:n silloisen pääsihteerin Kofi Annanin autenttiseen ja totuudenmukaiseen lausuntoon, jonka Annan joutui lopulta vetämään pois, kun Saatanalle YK:n sotilastarkkailijat uhrannut pedofilisatanistinen illuminati niin päätti.
...shocked and deeply distressed by the apparently deliberate targeting by Israeli Defence Forces.
Älkäämme siis unohtako tätä pedofilisatanistisen illuminatin ja todellisen saatanan ykköspesän sionistisen ja rasistiteokratisen Israelin suorittamaa barbaarista ihmisuhrausorgiaa! Vain ihmisyys voi pelastaa ihmisyyden!

Lähteet: 
http://www.henrymakow.com/here_is_a_list_of.html
http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/5215366.stm
http://www.radiorock.fi/ajankohtaista/juuri-nyt/media/oliko-suomalaisen-rauhanturvaajan-kuolema-israelin-toimeenpanema-murha
http://moranen.blogspot.com/2008/10/juutalaisuuden-opetuksia-osa1.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti