lauantai 7. tammikuuta 2012

Shokkikysymys: Miksi puolustusliitto NATO [nyk. terroristiliitto] ei auttanut M/S Estoniaa merihädässä 1994, vaikka oli paikalla ja ehkä jopa onnettomuuden aiheuttaja?

Moni ei tänä päivänäkään vielä tiedä, että Pohjois-Atlantin puolustusliitolla NATO:lla eli nykyisellä YK:n Turvallisuusneuvoston sitovia resoluutioita valloitussodissaan rikkovalla ja YK:n peruskirjan vastaisia hyökkäyssotia harrastavalla hyökkäysjärjestöllä [lue: terroristijärjestöllä] alkoi suuret meriharjoitukset pohjoisella Itämerellä 28.09.1994 kumppanuusvaltioidensa kanssa. Kyseisten meriharjoitusten ohjelmaan lukeutui muun muassa meripelastustilanteiden harjoitteleminen.


NATO, 1994
NATO, 1994


Miksi moni ei tiedä tätä autenttista ja todennettua asiaa vielä tänäkään päivänä? Yksi syy on tietysti se, että alueella tapahtui juuri silloin historian yksi tunnetuimmista "merionnettomuuksista". Toisaalta eihän se ole syy, vaan meillähän nimenomaan pitäisi olla tuhansia uutisia siitä, kun NATO tulee pelastamaan poloisia Estonian uhreja. No tuliko se NATO... Ai niin, eihän se tullutkaan... Mutta miksei mediassa ole ylipäätään koskaan pahemmin kerrottu kyseisestä asiasta oli NATO sitten pelastamassa ihmishenkiä tai ei? Tällaisen asian sivuuttaminen olisi ehkä nyt vuonna 2012 aivan luonnollista, kun NATO alkaa olemaan arkipäivää myös Itä-Euroopan alueella, mutta totuuden nimissä tällaisen uutisen lakaiseminen maton alle 1990-luvulla, kun NATO rantautuu lähelle juuri kaatunutta Neuvostoliittoa ja vieläpä nuori Venäjän federaatio kumppanuusvaltionaan, niin onko se normaalia? No ei ole, eikä se ole uskottavaa... Ellei jotain pidä salata!

Pitikö jotain sitten salata? Palautetaanpa ensiksi mieleen Estonian "turmayö", suomeksi sanottuna siis upotusyö! Mitäpä ihmettä sattuikin tapahtumaan juuri Estonian upotessa? Kaikki viestintäyhteydet olivat alhaalla juurikin Itämeren pohjoisosissa. Vielä kummallisemmaksi asian tekee se, että tämä useiden muun muassa suomalaisten risteilyalusten miehistöjen havainnoima ihmeellinen viestintäkoneiston kaatuminen tapahtui paljolti juuri siihen aikaan, kun Estonia joutui ongelmiin ja upposi. 

Estonian varustamon Meyer Werftin "Holtappels-selvitysryhmän" johtaja laivakapteeni ja haveriselvittäjä Werner Hummel on todennut, että paikalliselta operaattorilta on raportti tuntemattomasta 28.09.1994, kello 01:03-01:58 välillä tapahtuneesta totaalisesta viestintäyhteyksien alasajosta. Kysytäänpä nyt ensin, että miksi JAIC eli kansainvälinen tutkintakomissio ei ole selvittänyt näitä asioita? Tosin eihän se mitään muutakaan selvittänyt, kun heitti tärkeimmän todisteenkin suoraltaan mereen! Joka tapauksessa tämä autenttinen dokumentaatio siis todistaa tuona aikana Itämerellä olleen viestintäyhteyksien laajamittaisen katkoksen. Ja mikäpä tähän sopivinta, niin Estonia joutui vaikeuksiin 28.09.1994, kello 01:05 ja upposi kello 01:50. Nyt taidammekin ymmärtää, että miksi JAIC ei tätä asiaa tutkinut...

Tämä viestintäyhteyksien katkos merellä on muun muassa internetin suomalaisten ja ruotsalaisten keskustelufoorumien skeptikkohuorien ja agitaattorien sekä tietysti wannabetason laiva-asiantuntemuksen ykköstykkien mukaan aivan normaalia, koska usein kuulemma joidenkin alusten viestintäsysteemit jäädessään päälle häiritsevät muita yhteyksiä. Kuitenkin on ehkä hieman helpompaa uskoa ennemmin esimerkiksi laivajuridiikan tohtoriin Peter Holtappelsiin, laivakapteeni Werner Hummeliin, viestintäyhtiöiden asiantuntijoihin ja kumppaneihin, kuten vaikkapa suomalaisiin asiantuntijoihin kuin anonyymien, todennäköisin palkkaa paskapuheistaan saavien amatööriagitaattorin päästöhin internetkeskusteluissa. 

No mikähän taho voisi saada koko pohjoisen Itämeren viestityhteydet alas? No esimerkiksi Venäjän armeija, NATO.... onhan näitä, mutta aivan varmaa on se, että joku suuri valtiollinen taho on ollut tämän rikolliseksi laskettavan laajamittaisen katkoksen takana, koska sen syy ei koskaan dokumenttien perusteella selvinnyt. Entäpä se useiden paikalla olleiden silminnäkijöiden havaitsema pienkone, joka tarkkaili Estonian uppoamista ja poistui paikalta heti sen jälkeen, kun laiva oli uponnut? Ei se ainakaan mikään sunnuntailentäjä ollut! Sen sijaan esimerkiksi meriharjoitukset juuri aloittanut NATO omasi varustuksessaan myös pienlentokoneita. Ja sen lentäjän henkilöllisyys, jonka viranomaiset selvittäisivät halutessaan tunnissa, ei ole koskaan selvinnyt... Miten siis jälleen kerran, kun aloitamme pohdinnan Estoniasta, saamme vain uusia kysymyksiä, vaikka muun muassa suomalaiset suurvalehtelijat Kari L. ja Tuomo K. ovatkin silmät pyöreinä todenneet useampaan otteeseen valtiovallan airueina, että kaikki on selvitetty?

Estoniassa on, kuten kaikki valveutuneet tietävät, tuhansia avoimia kysymyksiä, mutta keskittykäämme tässä shokkitason faktapitoisessa artikkelissa vain tuohon kanamaiseen pelkurijärjestöön, joka tunnistetaan NATO-nimestä. Miksi tämä Tanskan ja Norjan välissä Skagerrakin salmessa kyseenalaisine harjoituksineen majaillut raukkajärjestö NATO ei voinut lähettää meripelastuskalustoa pelastamaan ihmishenkiä TUNNIN lentomatkan päähän, vaikka NATO:n harjoituksissa mukana oli myös kumppanivaltio Ruotsi, jonka meripelastuskaluston silloinen heikkotasoisuus, joka lopulta aiheutti monia ihmisten kuolemia, oli tiedossa? Eihän tuossa olisi tarvinnut kuin Ruotsin johdon pyyntö? Eikä itse asiassa sitäkään, kun apua muuten tyrkytettiin vaikka läheltä NATO-Norjasta ja Yhdysvalloista asti! Jopa Venäjä tarjosi sukellusvenettään apuun ja Yhdysvallat FBI:ta, mutta suoraan sanottuna mitä vittua, missä oli tunnin lentomatkan päässä täydessä meripelastusvalmiudessa ollut NATO?

Tarvitseeko minun kysyä, että miksi aina, kun jotain merkittävää on tapahtunut (Yhdysvaltain 911 -iskut, Lontoon pommi-iskut, Andreas Behring Breivik ja niin edelleen), niin aina on useita mukaharjoituksia käynnissä? Tämän tarinan tietysti kuorruttaa se, että NATO:n yhteistyökumppani Ruotsi ja järjestön jäseneksi pyrkinyt Viro oli järjestänyt juuri aiemmin paljon harjoituksia meriliikenteessä koskien pommi-isku-uhkia... Ja Estoniassa sellaiset oli ollut sattumalta muun muassa päivää ennen "onnettomuutta". Ja tietysti harjoitusten skenaariona oli muun muassa laivaan asetettu pommi vesirajan alapuolelle saunatiloihin...

Entä mikä oli NATO:n paikalla olleiden sukellusveneiden osuus? Miltä kuulostaisi uutisotsikot Itä-Euroopassa: "NATO:n sukellusvene upotti vahingossa Estonian, noin 900 kuoli". No onhan se ymmärrettävää, että moni media hiljenisi, kun käsky kävisi. Ja niinhän se Virollekin tuli NATO-jäsenyys kuin "Manulle illallinen" tämän "onnettomuuden" jälkeen. Silloin ehkä voimme ymmärtää senkin, että Ruotsin rikospoliisi ja JAIC "unohtivat" nämä kymmenet silminnäkijälausunnot, joissa alakansilla olleet Estonian matkustajat kuulivat Estonian törmänneen johonkin kuin metalliseen esineeseen. Tällainen ihan pienen pieni vahinko voisi myös sulkea Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusviraston NSA:n arkistot, joissa on kolme asiakirjaa Estonian turmasta, joita NSA ei suostu antamaan julkisuuteen, vaikka laki niin määrittäisikin, perustellen sen kansallisella turvallisuudella. Hetkonen... NATO:n harjoitukset, joissa mukana Yhdysvallat...

Yksi mahdollisuus saattaisi olla jopa NATO:n tietoinen operaatio, jolla Estonia haluttiin upottaa. Estoniahan kuljetti autenttisen todistetusti entisen Neuvostoliiton asemateriaalia, tosin useimmiten NATO-länteen, mutta myös salaiseen kohteeseen Lähi-idässä. Luonnollisinta toki on, että nuo Lähi-idän kuljetukset päätyivät Yhdyvaltain keinotekoiseen osavaltioon Israeliin, mutta entäpä jos ne olisivatkin päätyneet neuvostoliittolaisperäisten kenraalien lähettämänä vaikkapa Syyriaan? Saattaisi sen tiedon jälkeen muuten +800 ihmistä olla pieni murhe satanistipedofilisen illuminatin kirjoissa. Ja tämä skenaario tietysti selittäisi ne kaksi mystistä "arabia" Marokon passeilla Estonian matkustajaluettelossa, joita ei ole edes olemassa... Eli Moss...


Faktat pähkinänkuoressa:

  • NATO oli paikalla hyvissä ajoin ennen 28.09.1994 Skagerrakissa noin 1 tunnin päässä Estonian uppoamispaikasta valmiina meriharjoituksiin, joiden yksi merkittävä osa-alue oli meripelastuksen harjoittaminen. 
  • Juuri silloin, kun Estonia joutui vaikeuksiin oli Itämerellä tuntemattomaksi jäänyt viestintäkatkos, joka kesti aina niin kauan, kunnes Estonia oli hävinnyt tutkista meren pohjaan.
  • Pelastustoimissa käytettiin lähinnä Suomen ja Ruotsin pelastushelikoptereita, joista useat olivat huonosti varustettuja. Meripelastusharjoituksiin tunnin lentomatkan päässä varautunut NATO loisti koko operaatiosta poissaolollaan pelastustoimista.

Tärkeimmät kysymykset:

  • Miksi NATO ei tullut apuun?
  • Asiantuntijoiden mukaan muun muassa juuri NATO:n satelliitit ovat varmasti rekisteröineet syyt. USA tarjosi FBI:n apua, Venäjä ties mitä apua. Miksei viestintäyhteyksien katkojaa eli monien ihmisten kuolemaan johtaneita syyllisiä etsitty? NSA, KGB ja niin edelleen, takuulla  tietävät syyllisen. Miksi siis viestintäyhteyksien tuntematonta syytä eli rikokseen syyllistynyttä tahoa ei ole selvitetty? 
  • Miksi NATO:n läsnäolo vaietaan ja jopa mediaa myöten?
  • Upposiko Estonia sen takia, kun NATO:n tai NATO:n kumppanivaltion sukellusvene turvasi Estonian ydinasekuljetusta tai vaikkapa harjoitteli salassa laivan läheisyydessä liikkumista katastrofaalisin seurauksin?

Yläpuolella oleviin kysymyksiin emme osaa vastata, kiitos valtiovallan systemaattisen pimitysoperaation. Eikä muuten "osannut" tai halunnut aikoinaan vastata kyseisiin kysymyksiin myöskään NATO:n silloinen tiedotuspäällikkö Robert Pszczel, kun riippumattomat tutkijat asiaa useaan otteeseen NATO:lta kysyivät.

Täytyykö meidän siis tulkita tämä syvä hiljaisuus niin, että NATO:a ei juurikaan kiinnosta pelastaa viattomia ihmisiä hyisestä merestä, vaan enemmänkin on kiva katsoa, kun ihmisiä kuolee massoina "rauhanpommituksissa"? Vai oliko upotus jopa tietoinen operaatio?

Älkää siis unohtako, selvittäkää ja muistakaa, sillä Estonia on kokonaisuudessaan barbaarinen agressio ja rikos myös Suomen kansaa vastaan, johon liittyy enemmän tai vähemmän nelikirjaiminen paholaisjärjestö, johon useampi suomalainen maanpetturipolitiikko ja Estonian totuuden peittelijä on kallellaan!

Lähteet:
The Group of German Experts Estonia Investigation Report, 1999. - Dr. Peter Holtappels and Captain Werner Hummel

1 kommentti:

  1. -alkoi suuret meriharjoitukset pohjoisella Itämerellä 28.09.1994 kumppanuusvaltioidensa kanssa. Kyseisten meriharjoitusten ohjelmaan lukeutui muun muassa meripelastustilanteiden harjoitteleminen.-

    -Faktat pähkinänkuoressa:

    NATO oli paikalla hyvissä ajoin ennen 28.09.1994 Skagerrakissa noin 1 tunnin päässä Estonian uppoamispaikasta valmiina meriharjoituksiin, joiden yksi merkittävä osa-alue oli meripelastuksen harjoittaminen. -

    Mitä tuo fakta-sana tuossa tekee?
    Harvinaisen nopeita aluksia NATO:lla jos Oslon edustalta ehtii tunnissa Suomenlahdelle

    North Sea Ei katsos ole Itämerta, ei myöskään Skagerrak.

    Ihme aluksia NATO:lla jos n. 1300km/700 merimailia pääsee tunnissa, Uskot että NATO alusten nopeus on 700 solmua :D

    VastaaPoista